51084
page-template-default,page,page-id-51084,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,durieux-coiffures-wormer-child-theme-ver-1.0.0,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nieuwsbrief

Dit is de nieuwe Serie van kerastase deze helpt tegen dagelijkse haaruitval. Bijna iedereen heeft periodes waarin je veel last ervaart van haaruitval. Deze Anti-haaruitval lijn is speciaal voor droog, verzwakt haar dat gevoelig is voor haaruitval als gevolg van breuk. Het haar wordt op een zachte manier gereinigd waardoor het haar van wortel tot in de puntjes wordt gekalmeerd en gehydrateerd.

Wil jij haaruitval aanpakken en tegelijkertijd prachtig haar hebben? Wij hebben de juiste oplossing voor je gevonden met onze revolutionaire Genesis lijn. Een nieuwe lijn bestaande uit 7 producten.

Kérastase heeft drie verschillende haar types geïdentificeerd voor een gepersonaliseerde routine tegen haaruitval: fijn haar, dik haar of vettige aanzet met droge lengtes. Er is een Genesis routine voor iedereen! Volg de volgende stappen:

1. Reinig met Bad Hydra-Fortifiant voor fijn en vettig haar of Bad Nutri-Fortifiant voor dik en droog haar.
2. Verzorg met Fondant Renforcateur of Masque Reconstituant, afhankelijk van jouw haartype.
3. Bescherm met Défense Thermique.
4. Herstel dagelijks je hoofdhuid met het Sérum Anti-Chute Fortifiant en gedurendige hevige periodes van haaruitval met de Genesis Ampoules.

Wie is klaar om nooit meer bang te zijn voor haaruitval met Genesis?