51226
post-template-default,single,single-post,postid-51226,single-format-standard,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,durieux-coiffures-wormer-child-theme-ver-1.0.0,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nieuwe Serie Alter ego

Nieuwe Serie Alter ego

Color Care:

Color care is een productlijn speciaal ontwikkeld om gekleurd of ontkleurd haar te beschermen. Verrijkt met natuurlijke, exclusieve en actieve ingrediënten. Het behoudt de intensiviteit en de glans van de cosmetische kleur tot 7 weken* Het beschermt, maakt het handelbaar en glanzend.

 

Silver Maintain:

Beschermt en onderhoud natuurlijk, gekleurd of ontkleurd blond, grijs en wit haar. De speciale violetpigmenten neutraliseren ongewenste gele pigmenten. De effectiviteit van deze anti-geel behandeling is tot 5 weken* houdbaar.

Repair:

Deze herstellende behandeling is geschikt voor chemisch behandeld, beschadigd en broos haar. Het versterkt en herstelt de vezel, maakt het gezonder, dikker, sterker en meer resistent, tot 50%* meer vergeleken met een standaardbehandeling.

Hydrate:

Een ultralichte en siliconenvrije formule die de vochtbalans van het haar direct herstelt. Het verbetert de elasticiteit en vitaliteit van de lengtes en punten. Dit lang houdbare effect verzwaart het haar niet.

Shampoo en verzorging nu samen voor €27,50