50553
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50553,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,durieux-coiffures-wormer-child-theme-ver-1.0.0,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Over ons

Welkom op onze website

 

Leuk dat u een kijkje neemt bij Durieux Coiffures. Sinds 1985 bestaat deze kapsalon, Vanaf 1994 heeft Mariska Durieux de salon overgenomen. Nog steeds doet ze dit met veel plezier en passie.

 

Wij zijn een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Wij werken met een klein team daarom kunnen wij u persoonlijke aandacht geven.

 

Tijdens een behandeling kunt u genieten van een kopje koffie, thee of warme chocolademelk.

 

U kunt bij ons terecht voor o.a. knippen, kleuren, föhnen, stylen of permanenten. Ook gaan wij regelmatig naar shows en cursussen voor de nieuwste trends.

 

Wij werken met de merken: Kerastase , Loreal en Alterego.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ons team geeft u graag advies.

 

Wij knippen op afspraak maar loop gerust binnen om te kijken of er tijd is of om een afspraak te maken.

 

Tot ziens in de salon.

Wat leuk dat u onze website bezoekt. Wij zijn een kapsalon voor dames en heren en voor kinderen hebben we een speciaal tarief. Wij werken op afspraak maar als u zonder afspraak binnen komt lopen, proberen wij een plekje voor u te vinden.

Omdat wij met een klein team werken kunnen wij u veel persoonlijke aandacht geven in een fijne sfeer. Onder het genot van een kopje koffie, thee of warme chocolademelk geven wij u de coupe die bij u past.

Wij gaan regelmatig naar cursussen, shows en nieuwe haar-modelijn presentaties, dus zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. De verzorgende lijn waar wij mee werken is van Kérastase en de styling lijn van Loréal. We kleuren met Alterego omdat we daar hele mooie resultaten mee krijgen.

De kapsalon is vanaf 1985 open, maar vanaf 1994 is de salon van Mariska Durieux en is de naam Durieux Coiffures. Tot ziens in onze salon!